Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ünal Öncül Oldu

İçel Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Bingöl’e atanan İçel Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Selahattin Bulut ile Van’dan İçel'e atanan Ünal Öncül'ü makamında kabul etti.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ünal Öncül Oldu
Duygusal bir havada geçen kabulde konuşan Vali Güzeloğlu, Bulut’un İçel’deki görevi süresince özverili çalışmalar ortaya koyduğunu söyledi.

Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü’nün son derece önemli bir görev olduğunu ifade eden Güzeloğlu, “İçel genelinde aile kavramı ve sosyal tutum içerisinde çocuklardan gençlere, yetişkinlerden yaşlılara kadar birçok konuda son derece örnek çalışmalar yapan Bulut’a yeni görev yerinde sağlık, mutluluk ve başarı diliyorum. Bulut’tan görevi devralan Ünal Öncül’e de başarılar diliyorum. Öncül’ün Van’da gösterdiği başarılı hizmet çizgisini İçel ölçeğine taşıyacağına inanıyorum” dedi.

Selahattin Bulut ise Güzeloğlu ile çalışmanın kendisi için mutluluk verici olduğunu kaydetti.

İçel’den ayrıldığı için üzüntü duyduğunu dile getiren Bulut, “Valimizle daha fazla çalışmak isterdim. Çünkü Valimizin Türkiye’nin en iyi Valilerinden birisi olduğunu biliyorum. Böyle bir Valiyle çalışmış olmaktan dolayı son derece mutluyum. İçel’e gelmeden önce neler yapabileceğimizi planlamıştık. Sayın Valimizi ve İçel’deki insanlarımızı mahcup etmemek için çok çalışmak gerektiğini biliyorduk. Tüm arkadaşlarımızla birlikte çalıştık. İnşallah İçel’deki tüm insanlarımız çalışmalarımız sonucunda mutlu olurlar. İçel’deki herkesin benim gönlümde yeri var. İçellilerin gönlünde de yer etmek istiyorum. İçel benim için ikinci bir Bingöl oldu. Vücudumun bir yarısını Bingöl’e götürürken, diğer bir yarımı da İçel’de bırakıyorum. İçel Valimiz hiç unutmayacağım. Benim için kendisinin farklı bir yeri olacak. Valimiz hep dualarımdaydı. Bundan sonra da öyle olacak. Valimizin daha iyi yerlerde olmasını istiyorum. Türkiye’de böylesi büyük ve değerli insanların daha iyi yerlerde olması gerektiğine inanarak valimiz ile eşine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ünal Öncül de Bulut’un yaptığı çalışmaları aratmayacak hizmetler ortaya koyacağını kaydetti.

İçel’in kozmopolit bir yapıya sahip olduğunu ifade ederek, tüm İçel’i kucaklayacaklarını aktaran Öncül, “Valimizin hayatının birinciliklerle dolu olduğunu biliyorum. Valimizin hızına yetişerek, onun emirleri doğrultusunda çalışmalar yapacağız. Valimize layık çalışmalar gerçekleştirerek başarılı hizmetler ortaya koyacağız" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA