Mehmet Metiner: Hüseyin Aygün aşağılık bir yaratık

AK Parti Millevtekili Mehmet Metiner, CHP’li Hüseyin Aygün için sert ifadeler kullandı. Aygün'ün "Ankara direnişinden birkaç not "Kızılay'da toplanan binlere gaz bombardımanı var, kitlenin cevabı "O.Çocuğu Tayyip" şeklindeki tweetine tepki gösteren Metiner, “Hüseyin Aygün aşağılık bir yaratıkdır” dedi.

Mehmet Metiner: Hüseyin Aygün aşağılık bir yaratık
Beyaz Tv ekranlarında Ferda Yıldırım'ın modere ettiği “Basın Kulisi”nde Türkiye'nin sıcak gündem maddesi “Gezi Parkı” protestoları mercek altına alındı. Programa konuk olarak katılan Ak Parti milletvekili Mehmet Metiner ise,CHP'li Hüseyin Aygün'e ateş püskürdü.

METİNER DE AYGÜN'E DEMEDİĞİNİ BIRAKMADI

Başbakan Erdoğan için “O.Çocuğu Tayyip” şeklinde twit atan CHP Tunceli milletvekili Hüseyin Aygün'e Ak Parti kanadından sert tepkiler gelmeye devam ediyor. Şamil Tayyar'ın ardından Mehmet Metiner de, Hüseyin Aygün'e demediğini bırakmadı.

HÜSEYİN AYGÜN AŞAĞILIK BİR YARATIK

Aygün'e attığı twit nedeniyle sert tepki gösteren Metiner “Bu Hüseyin Aygün denilen adam… Her kimse adam diyorum. Twitter hesabında “Tayyip Erdoğan'dan “O…çocuğu” diyecek kadar aşağılık bir yaratıktır. Hüseyin Aygün'de şu kadar onur varsa, şu kadar delikanlılık varsa Dersim meydanında kendi atalarını, balarını hunharca katleden o CHP zihniyetinden hesap sorsun. Diktatör arıyorsa, Führer arıyorsa kendi partisinin geçmişinde arasınlar.” dedi.

“Herkes haddini bilsin” diyen Metiner, sözlerini şöyle sürdürdü;

HERKES HADDİNİ BİLSİN


O sokaklarda sayın Başbakanımıza, eşine çocuklarına ve onların şahsında inançlarımıza edilen küfürleri telaffuz dahi edemeyiz. Fazlasıyla kendilerine iade ediyoruz. Herkes haddini bilecek, herkes yerini bilecek. Uzlaşmaya varız ama sokaktan ülkenin yönetilmesine asla müsaade etmeyiz. Herkes haddini bilsin.

BEYAZ GAZETE