Düzlerçamı Mesire Alanı Açılışında Orhan Ölmez Sahne Aldı

Antalya’nın Döşemealtı Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Düzlerçamı Mesire Alanı açılış konserinde fantezi müziğin sevilen sesi Orhan Ölmez sahne aldı.

Düzlerçamı Mesire Alanı Açılışında Orhan Ölmez Sahne Aldı
Döşemealtı Belediyesi’nce yapımı tamamlanan 140 bin metre karelik Mesire Alanı açılışı Orhan Ölmez ve Sevda Gündoğmuş konseriyle gerçekleştirildi.

Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun sahne de 2 saate yakın kalarak unutulmaz bir program sunan sanatçı Orhan Ölmez’e plaketle teşekkür etti. Orhan Ölmez ise konser öncesi Döşemealtı ile bir çok bilgiye ulaştığını özellikle insanlarının sıcak ve samimi oldukları konusunda yanılmadığını belirtti.

Orhan Ölmez’den önce sahneye çıkan sanatçı Sevda Gündoğmuş ise birbirinden güzel eserleri seslendirerek davetlilere güzel bir akşam geçirmesini sağladı. Sevda Gündoğmuş’a plaketini ise Döşemealtı Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Tuncer takdim etti. Başkan Tursun, “Dev projelerimiz bir bir hayata geçiyor. Artık Antalya’nın vazgeçemeyeceği doğa harikası bir mekanı hizmete sunduk. Herkese hayırlı olsun” dedi.

Öte yandan alanı dolduran binlerce davetli ise Orhan Ölmez konseri ile unutamayacakları bir gece yaşadıklarını belirtti.

Kaynak: İHA