Resim Kursiyerlerinin Sergisi Açıldı

Urla Şehit Çavuş Bülent Köfter Halk Eğitim Merkezi resim kursiyerlerinin sergisi, Eski Tamirhane Binası’nda açıldı.

Resim Kursiyerlerinin Sergisi Açıldı
Resim öğretmeni Nilgün Hamurcu’nun öğrencilerinin sergisi 28 Haziran’a kadar açık kalacak.

Urla Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu’nun açılışını gerçekleştirdiği sergi açılışına kursiyerlerin yanısı sıra Urlalılar da büyük ilgi gösterdi. Açılış kurdelesini kesen Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu, eski tamirhane binasının bu tür kültür ve sanat faaliyetlerine ev sahipliği yapmasından ve yaşayan bir mekan olmasından büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek resim öğretmeni Nilgün Hamurcu ve öğrencilerini kutladı. Karaosmanoğlu, Nilgün Hamurcu’ya teşekkür belgesi ve çiçek takdim etti.

Şehit Çavuş Bülent Köfter Halk Eğitim Merkezi Müdürü Fatma Olcay da, kursiyerleri kutlayarak, bu güzel çalışmaların devamını diledi.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Okul Müdürü Fatma Olcay ve resim öğretmeni Nilgün Hamurcu Belediye Başkanı Karaosmanoğlu’na sergiyi gezdirerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

Sergide Resim öğretmeni Nilgün Hamurcu’nun resimlerinin yanı sıra öğrencileri Ferda Şengüler, Şerife Çınarlı, Erdoğan Önanç, Özgül Gümüşay, Efkar Ulu, Fatma Damar, Hale Ergin, Hatice Mitingoğulları, Gülseren Gürbüz, Gülseren Akay, Gülten Tüzemen, Olcay Yenidoğan, Aynur Uzal, Ümmü Kemaz, Gülay Güngör, Melek Pembeci, Nurhan Şam, Sevinç Türkel, Berrin Kara, Melahat Altaş, Aslı Kavcıoğlu Alparslan, Şemen Çobanoğlu, Arzu Çıracı, Suzan Burak, Serap Berten, Nermin Dikmen, Yıldız Erkmen, Nural Tura’nın birbirinden güzel eserleri yer alıyor.
Kaynak: İHA