Urla Belediye Başkanı Muhtarla Bir Araya Geldi

Urla Belediye Başkanı M.

Urla Belediye Başkanı Muhtarla Bir Araya Geldi
Selçuk Karaosmanoğlu, mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya gelerek muhtarların sorunlarını dinledi, taleplerini tek tek not alarak yerine getirilmesi için gerekli çalışmaları başlattı.
Birim müdürlerinin de katıldığı toplantıda muhtarların sıkıntı ve dertlerini dinleyen Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu, mahallelerde yürütülen çalışmalar hakkında da bilgiler verdi. Belediyenin imkanları dahilinde Urla’nın tüm noktalarına eşit hizmet götürme konusunda hassasiyet gösterdiklerini ifade eden Karaosmanoğlu, muhtarlardan yapılan çalışmalara sahip çıkılmasını istedi. Gelen talepler doğrultusunda aciliyet sırasına göre hizmetlerin sürdüğünü dile getiren Karaosmanoğlu, muhtarların isteklerini not alarak gerekli çalışmaların yapılması için müdürlere talimat verdi.

Toplantıya katılan muhtarlar yapılan çalışmalar hakkında memnuniyetlerini dile getirerek Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür ettiler.

Rüstem Mahallesi Muhtarı Metin Balaban, toplantıda Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu’nun babalar gününü de kutlayarak Karaosmanoğlu’na kitap hediye etti.
Kaynak: İHA