Cübbeli Ahmet Hoca Sevenleri İle Buluşacak

Bir süre cezaevinde kaldıktan sonra tahliye olan Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Cumartesi günü sevenleri ile Caprice Gold şantiyesinde bir araya gelecek.

Geçtiğimiz yıl bir süre cezaevinde kaldıktan sonra tahliye olan ve hemen ardından yayında olan 57 kitabını yenileyen Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Cumartesi günü sevenleri ile Caprice Gold şantiyesinde bir araya gelecek. Ahmet Mahmut Ünlü, hem yenilediği kitaplarını tanıtacak hem de cezaevindeyken kendisini ziyarete gelenlere teşekkür etme fırsatı bulacak.

Sevenlerine seslenen Ahmet Mahmut Ünlü, “Muhterem muhitlerim bir senelik hapis sürecimde gerek mektuplarınız gerek ziyaretleriniz ile beni şad ettiniz. Buna dair bende size çıkar çıkmaz bir araya geleceğimizi söylemiştim. Fakat çıktığımdan beri katıldığım sohbetlerdeki izdihamlardan dolayı sizlerle yüz yüze selamlaşma fırsatı bulamadım. Bu arada 57 kitabımda bazı ilaveler ve yenilemeler yaptım. Bu vesile ile hem size verdiğim sözü tutmak hem de sizleri özlenen kitaplarım ile buluşturmak gayesi ile önümüzdeki cumartesi günü saat 16.00’dan itibaren gece yarısına kadar uzanabilecek zaman diliminde Bayrampaşa Caprice Gold şantiye sahasında kurulacak olan standa hepinizi davet ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA