Borsa Başkanı Öztürk ve Ekibinden Trakya Birlik’e Ziyaret

Edirne Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk, Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Sezen’i makamında ziyaret etti.

Borsa Başkanı Öztürk ve Ekibinden Trakya Birlik’e Ziyaret
Öztürk’ün yanı sıra Edirne Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanvekili Ferudun Çatalçekiç, Meclis Başkanı Fedai Canım, Meclis Başkanvekili Erhan Akgün ile Meclis Üyeleri Efgan Döşlüoğlu, Eray Karaca, Erkan Posta ve İsmail Aslan’ın da yer aldığı ziyarette borsa heyeti, Trakya Birlik Genel Müdürü Adnan Tekçe ile de görüştü.

Görüşme sırasında, karşılıklı olarak bu yılki hasat konusunda görüş alışverişinde bulunuldu, Başkan Rafet Sezen, “Bu görevlere gelmek güzel, önemli olan yüz akıyla bitirmektir. Birlik, beraberlik ve kardeşçe Edirne’ye hizmetlerinizi bekliyoruz” dedi.

EMİN İNAĞ’DAN ÖZAY ÖZTÜRK’E ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ
Esnaf Odaları Birliği Başkanı Emin İnağ ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Özkan ve Erbey Kılıç, Edirne Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk’ ü makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Öztürk, ziyaretlerinden ve temennilerinden dolayı teşekkür ederek, “Hep birlikte Edirne’miz için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Kaynak: İHA