Eskişehir'de Darbedilen Üniversite Öğrencisi

ESKİŞEHİR - Eskişehir'de bir grup, 2 Haziran'da "Gezi Parkı" olaylarına ilişkin yapılan protestolar sonrası henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce darbedilen ve hastanede yoğun bakımda tedavisi süren üniversite öğrencisi İsmail Ali Korkmaz'ı yaralayanların bulunması için yürüyüş düzenledi.

Yenibağlar Mahallesi Üniversite Caddesi'nde toplanan, İsmail Ali Korkmaz'ın annesi Emel, babası Şahap ve ağabeyi Gürkan Korkmaz'ın da aralarında bulunduğu grup, sloganlar atarak İstiklal Mahallesi Adalar Mevkisi'ne geldi. Grup, burada İsmail Ali Korkmaz için oturma eylemi yaptı.

Eylemin ardından basın açıklaması yapan Korkmaz'ın ağabeyi Gürkan Korkmaz, kardeşinin başına gelen olayı kınadıklarını söyledi.

Kardeşini yaralayanların bulunamadığını ifade eden Korkmaz, "Olayı gerçekleştirenlerin bulunması için büyük çabalar gösterilmektedir. Bu uğurda video ve fotoğraf kaydı olan Eskişehir halkına çağrıda bulunuyorum. Lütfen duyarlı olun. En ufak bilgi bile işimize yarayabilir. Bunun için yetkili mercilere lütfen başvurun, bizimle irtibat kurun. Lütfen bu hususu gözardı etmeyin'' dedi.

Grup, açıklamanın ardından tekrar Yenibağlar Mahallesi Üniversite Caddesi'ne yürüyerek olaysız dağıldı.

Kaynak: AA