Sağlık Eski Bakanı Akdağ'dan Vali Altıparmak'a Ziyaret

Sağlık Eski Bakanı ve AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, Milletvekili Cengiz Yavilioğlu ve AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç ile birlikte Vali Dr. Ahmet Altıparmak'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sağlık Eski Bakanı Akdağ'dan Vali Altıparmak'a Ziyaret
Milletvekili Akdağ partililerle birlikte yaptığı ziyarette, Altıparmak ile bir süre sohbet ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Kendisini yakından tanıdığını ve Erzurum'a atandığı için sevindiğini belirten Sağlık Eski Bakanı Akdağ "Erzurum hem halkıyla hem de genel itibarıyla çok iyi bir kent. Sizin gibi başarılı bir valinin Erzurum'a atanmasından dolayı da son derece mutlu oldum. Birlikte güzel çalışmalar yürüteceğimize inanıyorum" dedi.

Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak ise Akdağ ile Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür ve Kongre Merkezi'nde 'Yılın Enleri' adlı ödül töreninde bir araya geldiklerini anımsatarak, "3 ay önce ben 'Yılın Valisi' siz de 'Yılın Bakanı' olarak kürsüye çıkmıştık ve bugün Erzurum'da bir araya geldik. Güzel bir tesadüf oldu. Erzurum'da bulunmaktan ve burada görev yapacağım için mutluyum" diye konuştu.

Kaynak: İHA