İki Grup Arasında Yaşanan Kavgada, 3 Kişi Sopalarla Darpedildi

İzmir Ticaret Odası'nda yapılan meslek komite üyelerinin belirlendiği seçimlerde farklı listeleri destekledikleri iddiasıyla iki grup arasında yaşanan kavgada, 3 kişi sopalarla darp edildi.Olay, işyerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Çankaya semti Mimar Kemalettin Caddesi'nde tekstil işiyle uğraşan Şinasi Köseoğlu ve beraberindekiler, iş yeri önündeki grup ile yaşadıkları tartışmanın ardından sopalarla darp edildi.

Köseoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, İZTO meslek komitesi seçimlerine tekstil iş kolu olan 16. meslek komitesine aday olduğunu, komşu iş yerinin işletmecisi olan ve daha önce adaylığını açıklayan A.S'nin bu nedenle kendisine husumet beslediğini söyledi.

Sonuçlanan seçimleri A.S'nin kazandığını, bu kişi ve beraberindekilerin bugün iş yerinin önünde yolunu keserek tehditler savurduğunu, aralarında tartışma yaşandığını öne süren Köseoğlu, şöyle konuştu:

"Olayı fark eden oğlum Alpkan Köseoğlu, iş yerinde bulunan Zafer Kocaoğlu ve Sakarya'dan gelmiş olan müşterim Vahit Çelik, araya girerek tartışmayı yatıştırmaya çalıştı. Bu sıra A.S'nin telefon açmasının bir kaç dakika sonrasında, adeta hazırda bekleyen bir grup ellerinde sopalarla olay yerine gelerek üzerimize saldırdı. Oğlumla birlikte Zafer Kocaoğlu ve Vahit Çelik'i darp ettiler. Başına darbe alan Çelik'e 8 dikiş atıldı."

Adli Tıp Kurumu'ndan darp raporu aldıklarını, olaya karışan A.S, S.Ç, E.A ve diğer 4 kişiden şikayetçi olduklarını bildiren Köseoğlu, İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Demirtaş'ı da eleştirdi.

Yaşanan olaylar, Köseoğlu'nun iş yerinin güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

Kaynak: AA