Kto Başkanı Hiçyılmaz'dan Vergi Rekortmenlerine Tebrik

Kayseri - Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz kurumlar vergisinde ilk 100'e girenleri tebrik etti.

Hiçyılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, 2012 yılı vergilendirme dönemi kurumlar vergisi beyannamesi ile bir önceki döneme göre beyan edilen matrah toplamında yüzde 8,5 oranında, tahakkuk eden kurumlar vergisi toplamında ise yüzde 7 oranında artış meydana gelmesinin mutluluk verici olduğunu ifade etti.

Göreve geldiği günden bu yana, Kayseri'deki kayıtdışının önüne geçen ve bu konuda büyük çalışmalar yapan başta Vergi Dairesi Başkanı olmak üzere tüm vergi dairesi çalışanlarına teşekkür eden Hiçyılmaz, "Vergi, devletin gelişip büyümesinin yanı sıra sosyal adaletin sağlanması konusunda da en önemli araçlardan bir tanesidir. Vergisini ödeyen herkes, Türkiye'nin kalkınmasında pay sahibidir. Vergilendirilmiş kazancın kutsallığına inanan, vergisini düzenli ve zamanında ödeyerek bu listede yer alan tüm mükelleflerimizi can-ı gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA