Gediz Mna Anadolu Lisesi Takımı Turnuva Şampiyonu

Gediz Mustafa Necib Alayeli (MNA) Anadolu Lisesi takımı, 2013 Nike Halı Saha Futbol Ligi Turnuvası'nda il şampiyonu oldu.

Gediz MNA Anadolu Lisesi Halı Saha Tesisleri'nde 13 Mayıs 2013 Pazartesi günü başlayan 2013 Nike Halı Saha Futbol Ligi Turnuvasında 38 takım mücadele etti. Gediz MNA Anadolu Lisesi J ve I takımları arasından yapılan final maçında, J Takımı, I Takımı'nı 5-0 yenerek ilçe birincisi oldu. İlçe birincisi olan Gediz MNA Anadolu Lisesi J Takımı, Kütahya'da yapılan 2013 Nike Halı Saha Futbol Ligi Turnuvası'nın da finalisti olmayı başarırken, 29 Mayıs 2013 Çarşamba günü Kütahya Sosyal Bilimler Lisesi ile yaptığı final maçını 1-0 kazanarak Kütahya şampiyonu oldu.

Gediz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İbrahim Demir, Türkiye genelinde yapılan Nike Halı Saha Futbol Ligi Turnuvası'na bu yıl ikinci kez katılarak il şampiyonu çıkarmaktan büyük gurur duyduklarını söyledi.

Hedeflerinin, 7-8-9 Haziran 2013 tarihlerinde İstanbul'da yapılacak olan Türkiye 2013 Nike Halı Saha Futbol Ligi Turnuvası'nda iyi bir derece elde etmek olduğunu belirten İbrahim Demir şunları söyledi:
"Nike Halı Saha Futbol Ligi Turnuvası'na geçtiğimiz yıl ilk kez katılmıştık. Bu yıl ikincisini yaptık. Her yıl katılan takım sayısı artmaktadır. 2012'de 24 olan takım sayısı 2013'te 38 olmuştur. Öğrencilerimizin böyle turnuvalara katılarak yılın stresini atmak istemeleri de ilginin artmasına katkı sağlamıştır. İlçemizde yıl sonunda yapılan futbol turnuvasına büyük ilgi gösterildiği bu verilerden anlaşılmaktadır. Sporun öncüleri de, ilçe gençlerinin bu becerilerini öne çıkarmak için imkan tanımalıdır. Turnuvalarda ve final maçında bizleri yalnız bırakmayan eğitim ve spor dostu Kaymakamımız İsmail Çorumluoğlu'na savcılarımıza, İlçe Emniyet Müdürü Haci Çağlar'a ve Milli Eğitim Müdürümüz İsmail Aksoy'a, MNA Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği'ne, MNA Anadolu Lisesi yönetici ve çalışanlarına, tüm öğrencilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Gediz'in tanıtımına büyük katkıları olan MNA Anadolu Lisesi'nin, ilçemiz ve ilimize en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum."
Kaynak: İHA