Özel Ufuk’tan Kula Tanıtımına Büyük Katkı

Kula Özel Ufuk Koleji, ilçenin tanıtımına katkı vermeye devam ediyor.

Özel Ufuk’tan Kula Tanıtımına Büyük Katkı
Konu ile ilgili açıklama yapan Kolej Müdürü Sosyal Tokuç, amaçlarının Kula’nın markalaşmasına ve gelecekte turizmin nimetlerinden faydalanmasına katkıda bulunmak olduğunu belirtti.

Yeni yetişen neslin çok iyi imkanlara sahip olduğunu, bu yüzden daha önce çalıştığı yerlerdeki öğrenci, veli, meslektaşlarını buraya davet ettiğini dile getiren Tokuç, “Bölgenin değişik yerlerinde çalıştıktan sonra Kula’ya geldim. 1990 yılından bu yana Kula’dan gelip geçerim. Buraya gelene kadar Kula’nın tarihi ve kültürel zenginliklerinin herkeste olduğu gibi ben de farkında değildim. Buraya geldikten sonra İzmir’in yarım günde gezileceğini, Kula’nın ise bir günde gezilemeyeceğini öğrenmiş oldum. Kolej personeli olarak hepimiz Kula dışından gelmiş ama Kula için yarışıyoruz. Kula’nın bu tarihi ve kültürel zenginliklerini çevremizdekilere göstermek amacıyla eski çalıştığımız illerdeki dostlarımızı Kula’ya davet ettik. Onlar da kırmadılar. Haftada 2-3 grubu misafir ediyoruz. Onlar Kula’yı gezerken, bizler de hasret gideriyoruz” dedi.

Bu kapsamda Kula'ya gelen Kütahya Özel Konuralp Eğitim Kurumları'na bağlı Fen Lisesi öğrencilerinden oluşan grup, ilçenin tarihi mekanlarını gezdi.
Kaynak: İHA