Chp Kadın Kolları Genel Başkanı Dokuzcan Açıklaması

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, "Ne kadar güçlü, örgütlü ve Türkiye genelinde yaygın bir çalışma yaparsak, başarı çok daha kolay yakalanacak" dedi.

Dokuzcan, partisinin Karabük il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, iktidara giden yolun kadınlardan geçtiğini bildikleri için Anadolu'yu karış karış gezdiklerini söyledi.

Yerel ve genel seçimlerle olası bir cumhurbaşkanlığı seçimi için güçlü bir kadın kolları oluşturmak amacıyla gezilere hız verdiklerini anlatan Dokuzcan, "Ne kadar güçlü, örgütlü ve Türkiye genelinde yaygın bir çalışma yaparsak başarı çok daha kolay yakalanacak. Kadınlarımızın yerel yönetimlerde temsilinin arttırılmasını sağlayacak çalışmalar yapıyoruz" diye konuştu.

-Çözüm Süreci-

Çözüm süreci ile ilgili olarak herkesin korktuğu dönemlerde partisinin bir rapor hazırladığını vurgulayan Dokuzcan, sözlerine şöyle devam etti:

"Burada kesinlikle ve kesinlikle söylediğimiz şeyler çok nettir. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun son olarak söylediği 16 maddelik bir açıklamada vardır. Bu 16 madde bu süreçte partimizin ne dediğinin çok net göstergesidir. Bunu sonradan 4 madde ile de desteklemiştir. Şimdi sanki CHP bu konuda hiçbir şey söylememiş gibi bugün partimize yüklenenlere karşı Anadolu'nun her yerinde dolaşarak cevap veriyoruz. Barış konusunda biz üzerimize düşeni yaptığımızı söylüyoruz.

Dokuzcan, daha sonra partililer ile yerel basın kuruluşlarını ziyaret etti.

Muhabir: Faik Erez / Ahmet Özler

Yayıncı: İbrahim Uyar
Kaynak: AA