Sağlıkçılardan Yaşar’a Ziyaret

Yenimahalle Sosyal Güvenlik Kurumu Merkezi Müdürü Aylin Şeker, beraberindeki heyetle Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı ziyaret ederek, sağladığı katkılardan dolayı teşekkür plaketi verdi.

Sağlıkçılardan Yaşar’a Ziyaret
SGK HAFTASI KUTLANIYOR

13-19 Mayıs tarihlerini içeren haftayı Sosyal Güvenlik Haftası olarak kutladıklarını ve kurumsal işbirliğinin mesleklerinde önemli bir yer tuttuğunu belirten Şeker, verilen destek ve katkılar için Yaşar’a teşekkür etti. Ziyarette ayrıca Müdür Yardımcıları Nejla Sağlam, Zehra Aydan Aydın, Asuman Sarı ve Bilgi İşlem ve Destek Hizmetleri Sorumlusu Ramazan Topaçlı hazır bulundu.

HİZMETLERİMİZ İNSAN ODAKLIDIR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yaşar, “Çalışma alanlarımız ortak ve insan odaklıdır. Kurumlar arası işbirliğinin faydasını her zaman vatandaşlar görür. İlçe belediye bütçemizle sınırları zorlayarak, kamu kurumlarımıza her konuda destek veriyoruz. Fakat sağlık konusundaki hassasiyetimiz her zaman bir adım öne geçmiştir” dedi.

SAĞLIKTA DEV ADIMLAR

Yaşar, bölgede yapılan sağlık hizmetleri hakkında bilgi verdi. Toplam 4600 metrekare alan üzerine kurulan 128 yatak kapasiteli Onkoloji Hastanesi yakınındaki Belediye Konukevi’ni tamamlamak üzere olduklarını belirten Yaşar, şöyle konuştu: "Ankara dışından gelen hasta yakınlarımıza kucak açacağız. Batıkent Sağlık ve Kültür Merkezi’miz hızla tamamlanıyor. Çayyolu’nda yaptığımız Gazi Üniversitesi tarafından işletilen tam donanımlı hastaneyi hizmete açtık. Aynı işbirliği ile Karşıyaka Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ek Binası’nın da yapımını tamamlayarak hizmete açtık. Açılıştan bugüne 40 bin hemşehrimiz ağız ve diş sağlığı tedavisi yaptırmıştır. Aile sağlığı merkezleri açarak vatandaşlarımızın yürüme mesafesinde sağlık hizmeti almalarını sağladık.”
Kaynak: İHA