Entrikalı Dolap Komedyası Oyunu Sahnelendi

Çorlu Belediyesi Tiyatro Topluluğu Entrikalı Dolap Komedyası adlı yeni oyunlarını sahneledi.

Entrikalı Dolap Komedyası Oyunu Sahnelendi
Çorlu Belediyesi Tiyatro Topluluğu, Yalancı Aranıyor adlı oyunla tiyatro severlerin karşısına çıkmıştı. Büyük beğeni toplayan bu oyun, Bulgaristan’ın Haskovo iline bağlı Topolovgrad ilçesinde düzenlenen Uluslar Arası Komedi Tiyatrosu Festivalinde 1. olarak önemli bir başarıya imza atmıştı. Çorlu Belediyesi Tiyatro Topluluğu, 2013 yılında ise Entrikalı Dolap Komedyası ile tiyatro severlerle buluştu.

İlk kez Çorlu Belediyesi Memduh Şevket Esendal Sahnesi’nde, oynanan Entrikalı Dolap Komedyası oyunu, tiyatro oyuncularının performanslarıyla ve dekorun düzeniyle ve teknolojinin getirdiği yeniliklerin kullanmasıyla izleyenlerden tam not aldı. Oyunu büyük bir beğeniyle seyreden tiyatro severler, oyuncuları ayakta alkışladılar.

Oyunun sahnelenmesinin ardından Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Kemaleddin Avcı, Entrikalı Dolap Komedyası’nın yönetmeni İmren Gözde ve tiyatro oyuncularına çiçek takdim etti.

Çorlu Belediyesi Tiyatro Topluluğu, 13-20 Mayıs 2013 tarihleri arasında Topolovgrad Uluslar arası Komedi Tiyatrosu Festivali’ne katılarak ülkemizi temsil edecek. Aynı oyun Haskovo ve Dimitrovgrad’ta da sahnelenecek.
Kaynak: İHA