Bahtılı’da Kaldırım Çalışması Başlatıldı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, öğrencilerin güvenli şekilde okullarına ulaşabilmesi için Bahtılı Köyü Çakırlar yolu üzerinde kaldırım çalışması başlattı.

Bahtılı’da Kaldırım Çalışması Başlatıldı
Bahtılı’da öğrencilerin Çakırlar yolu üzerindeki Hasan- Fatma Çavlı İlköğretim Okulu’na kaldırımı bulunmayan asfalt yolda yürüyerek güvensiz bir şekilde ulaşım sağladığı belirtilirken, vatandaşlar çocuklar için tehlike oluşturan bu durumu Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’a iletti. Başkan Akaydın, öğrencilerin güvenli şekilde okullarına ulaşabilmeleri için Fen İşleri Daire Başkanlığı’na talimat vererek kaldırım çalışması başlattı. Yaklaşık 600 metre uzunluğundaki kaldırım çalışmasında bin 800 metrekare parke taşı kullanılacağı bildirildi.

Bahtılı sakinleri işlek olan caddede çocukların okula ulaşımda tehlike içinde olduğunu belirterek, “Çakırlar yolu oldukça işlek hale geldi. Çocuklarımız kaldırımı bulunmayan olmayan yoldan okula gidip geliyordu. Her gün endişe içindeydik. Çocuklarımız artık kaldırımdan yürüyerek, güvenli şekilde okullarına gidebilecek. Sorunumuzda ilgilenen ve çözülmesini sağlayan Başkan Akaydın’a teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA