Ağrı’da Polis Haftası Etkinlikleri

Ağrı Valisi Dr. Mehmet Tekinarslan, Polis Haftası etkinlikleri kapsamında İl Emniyet Müdürü Bayram Coşkun ve beraberindekileri makamında kabul etti.

Ağrı’da Polis Haftası Etkinlikleri
Polis Haftası’nı kutlayan Vali Tekinarslan, polis teşkilatının kuruluşundan bugüne önemli süreçlerden geçtiğini ve gelinen noktada polisin vatandaşa dönük yüzünün daha şefkatli ve sıcak olduğunu kaydetti.

Ağrı’da bu konuda önemli projelerin hayata geçirildiğine dikkati çeken Vali Tekinarslan, “Artık polis sadece vatandaşın güvenlik ve huzurunu korumak için değil, bunun yanı sıra vatandaşların diğer sosyal ihtiyaçlarına yönelik çalışmalarla daha güzel ilişkiler kuruyor. İlimizde bu konuda önemli adımlar atıldı. Bugün polis ve vatandaş ilişkisinde daha sıcak bir diyalogun olduğunu görüyoruz. Umuyorum ki bundan sonra daha güzel tablolara şahit oluruz” diye konuştu.

Ziyaret sonrasında Polis Evi’nde şehit aileleri için verilen yemeğe katılan Vali Tekinarslan, şehit aileleri ile yakından ilgilendi.

Yemekte şehit aileleri ile bir süre sohbet eden Vali Tekinarslan, 2011 yılında Bitlis’in Güroymak ilçesindeki saldırıda şehit olan polis memuru Yalçın Demir’in ailesine Devlet Övünç Madalyası verdi .
Kaynak: İHA