Kumluca Belediye Meclis Toplantısı Yapıldı

Kumluca Belediye Meclisi Nisan Ayı Olağan Toplantısı, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya başkanlığında gerçekleştirildi.

Çetinkaya, toplantıda yaptığı konuşmada, toplantı ve alınacak kararların ilçeye hayırlı olması temennisinde bulundu.

Daha sonra gündem maddelerinin görüşülmesine başlandı. Meclis üyelerine denetim komisyonunun raporunu okuyan Çetinkaya, Belediye Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından hazırlanan belediyenin 2012 mali yılına ilişkin gelir gider cetvelinin hazırlandığını kaydetti.

Çetinkaya'nın okuduğu belediye başkanlığı 2012 yılı faaliyet raporu, yapılan oylama sonucunda oy birliği, Mavikent Belediye Meclisinin altyapı çalışmaları nedeniyle bozulan asfalt yolların yeniden asfaltlanması için İller Bankasından 500 bin lira kredi alınması yönündeki talebi de oy çokluğu ile kabul edildi.

İmar komisyonuna Yusuf Göven, Şefik Durdaş, Ramazan Kızılkaya, Süleyman İlhan ve Kerim Güler, plan ve bütçe komisyonu üyeliklerine İsmail Değirmenci, Durali Hoyrazlı, Hüseyin Aygün, Halit Barut ve Neslihan Sungur Midilli, encümen üyeliklerine de Sait Kaya ve Halil Dinçer seçildi.

Vatandaşlar tarafından verilen dilekçelerin de görüşülmesinin ardından imar komisyonuna havale edildiği toplantıda Beykonak Belediye Meclisinin daha önce aldığı karar gereği yapılan imar planı değişikliğinin oy birliğiyle onaylanmasının ardından sona erdi.

Muhabir: Mehmet Çakmak

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
Kaynak: AA