Bilecik Emniyet Müdür Vekili Topçu Açıklaması

Bilecik Emniyet Müdür Vekili Mehmet Topçu, ''Teşkilat olarak, toplumda güvenilirliğimizin sürekli arttığını görmekteyiz. Toplumun huzur ve güveni için halkımızla, basın mensuplarımızla iletişim içinde olmalıyız'' dedi.

Topçu, Türk Polis Teşkilatı'nın 168. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla, Polisevi'nde ulusal ve yerel basın mensuplarının temsilcileriyle bir araya geldiği kahvaltıda, Türk Polis Teşkilatı'nın, asayiş olayları gibi meydana gelebilecek herhangi bir olaya müdahale etmenin yanında toplumun huzur ve güvenini sağladığını kaydetti.

Türk Polis Teşkilatı'nın tarafsız, eşit ve adil bir teşkilat olduğunu anlatan Topçu, şöyle konuştu:

''Kanunların bize vermiş olduğu yetkiler çerçevesinde görevimizi yerine getiriyoruz. Kontrollü çalışmalar neticesinde başarı grafiğimiz yükseldi. Teşkilat olarak, toplumda güvenilirliğimizin sürekli arttığını görmekteyiz. Toplumun huzur ve güveni için halkımızla, basın mensuplarımızla iletişim içinde olmalıyız. Vatandaşla halkla bir bütün olabilirsek, yeni neslimizi uyuşturucu madde, alkol gibi zararlı alışkanlıklardan koruyabiliriz. Toplumsal huzuru ancak toplumla içiçe olabilirsek sağlayabiliriz. Bunun için teşkilat olarak, halkımızın desteğini her zaman bekliyoruz.''

Programa, Emniyet Müdür Yardımcıları İlhan Akgüneş ve Zafer Erdoğan ile şube müdürleri de katıldı.

Muhabir: Muhsin Arslan - Mesut Tankulu

Yayıncı: Mürsel Çetin
Kaynak: AA