294 Sporcunun Katıldığı ve Antalya'nın Kemer İlçesinde Yapılacak Şampiyona Kapsamında Kortej Yürüyüşü Gerçekleştirildi

Kemer'de yapılacak 4. Türkiye Yıldız Erkekler Serbest Güreş Şampiyonası kapsamında kortej yürüyüşü gerçekleştirildi.

Atatürk Caddesi'nden Kemer Belediyesi önüne kadar yapılan kortej yürüyüşüne Kemer Kaymakamı Murat Bulacak, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Afife Taş, İlçe Emniyet Müdürü Kadir Yıldız ve sporcular ile antrenörleri katıldı.

Taş, kortejin ardından düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Türkiye Yıldız Erkekler Serbest Güreş Şampiyonası'nın Antalya Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde yapılmasından dolayı mutluluk duyduğunu söyledi.

Organizasyona 30 ilden 294 sporcunun katıldığını bildiren Taş, antrenör ve çalışanlarla katılımcıların 400'ü bulduğunu kaydetti.

Organizasyonun koruma altına alınan çocukların spora ilgisini arttırmak amacıyla geçekleştirdiklerini anlatan Taş, ''Çocukları spora yönlendirmek, motive etmek istiyoruz. Çocukları daha sağlıklı olarak eğitmek ve toplumla kaynaştırmayı amaçlıyoruz'' dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Türkiye Güreş Federasyonu işbirliğinde gerçekleştirilecek şampiyona, yarın Antalya Kemer Limak Limra Otel'de başlayacak.

Muhabir: Yunus İçen

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
Kaynak: AA