Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri Kapsamında Büyükorhan’da Kutlama Yapıldı

Bursa’nın Büyükorhan İlçesinde SİRİUS Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Kutlu Doğum Haftası kapsamında Belediye Düğün Salonu’nda bir program düzenlendi.

Programa; Belediye Başkanı Selami Selçuk Türkmen, İlçe Müftüsü Kadir Ünal, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından program İlçe Müftüsü Kadir Ünal’ın Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Baba Sultan İlahi Grubu’nun söylediği ilahiler ile program devam edtti. Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerinden iki öğrencinin sunduğu semazen gösterisi ise programa katılanların büyük beğenisini topladı.
Programda konuşan Bursa İrfan Eğitimciler Derneği Başkanı Bülent Göyyasa, "Allah insanı mükerrem olarak yaratmıştır. Dünyada olan her şeyi de bu mükerrem kıldığı insanın emrine ölçü içerisinde kullanmak üzere amade kılmıştır. Dünyada insanın var oluş gayesi Allah katında saygınlığını korumak, hem de diğer insanların onurunu, kerametini, saygınlığını korumaktır. Dinin hedefi de budur. Dinin insanları dünya ve ahrette huzur ve mutluluğa ulaştıran ilahi prensiplerinin bir tanesi de insanın onuru, şahsiyetini, dinini korumaktır. Ben bu etkinliklerde emeği geçen arkadaşlarımı kutluyorum" dedi.

Programın sonunda ise katılımcılara sakal-ı şerif ziyareti yaptırıldı .