Türkiye Kamu-sen Afyonkarahisar İl Temsilciği'nden Çözüm Sürecine Tepki

Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu (Kamu-Sen) Afyonkarahisar İl Temsilcisi Erol Özsoy, çözüm süreci ile alakalı yaptığı basın açıklamasında, “Bu süreç barış süreci ya da çözüm süreci olamaz.Bu süreç ihanet sürecidir” dedi.

Türkiye Kamu-sen Afyonkarahisar İl Temsilciği'nden Çözüm Sürecine Tepki
Sendika üyeleri ile birlikte sendika binasında yaptığı basın açıklamasında ‘çözüm süreci ile birlikte akil adamlar heyetini’ sert bir dille eleştiren Kamu-Sen Afyonkarahisar İl Temsilcisi Erol Özsoy, Türkiye'nin sözde aydın ihanetiyle karşı karşıya olduğunu iddia etti. Kamu-Sen olarak çözülme olarak gördükleri bir sürecin içerisinde olmayacaklarını dile getiren Özsoy, açıklamalarını şöyle sürdürdü:
“Biz ülkemizin akili değiliz ama deli divanesiyiz. Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde yaşayan tüm vatandaşlarımızla birlikte hepimiz Türküz, hepimiz Türk milletiyiz. Türkiye Cumhuriyeti’nin, Atatürk’ün, ay yıldızlı al bayrağımızın, üniter yapımızın, bölünmez bütünlüğümüzün, Türklüğümüzün, Türkçemizin, dini değerlerimizin tartışılmasına, yıpratılmasına, aşağılanmasına asla müsaade etmeyeceğiz. İşbirlikçiler yargıya hesap verecektir. Şimdi Afyonkarahisar’ın oda başkanlarına, siyasetçilerine, akademisyenlerine, sivil toplum örgütlerine, basınına ve Afyonkarahisarlı vatandaşlarımıza çağrıda bulunuyorum. Bu ülkede olup bitenlere siz ne diyorsunuz? Neden sesiniz çıkmıyor? Neden demokratik tepkinizi göstermiyorsunuz? Ne zaman sesiniz çıkacak? Gelin tarihe karşı görevimizi yapalım. İş işten geçmeden el ele verelim. Makamlar, servetler, unvanlar gelir geçer. Çocuklarımıza, torunlarımıza karşı sorumluyuz. Bu tehlikeli gidişe dur diyelim.”
Kaynak: İHA