Ünye’nin 'dünkü Çocukları' Bayrama Renk Kattı

Ordu’nun Ünye ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde 'Ünye’nin Dünkü Çocukları' adlı grup miniklerle beraber yürüdü.

Ünye’nin 'dünkü Çocukları' Bayrama Renk Kattı
Çocukluk dönemlerinde 23 Nisan kutlamalarında görev almış, şimdi ise yetişkinlik ve yaşlılık dönemlerini yaşayan 'Dünkü Çocuklar', 23 Nisan kutlamalarında bando çaldı, mendil kapmaca oynadı, lokomotif oyunu oynadı, uçurtma uçurup çocukça doyasıya eğlendi. Ünye’nin 'Dünkü Çocukları’ndan Ahmet Altun ise giydiği sünnetlik elbiseleriyle dikkat çekti.
Bando takımında olan Ünye Şoförler Odası Başkanı Bekir Şimşek de “Bilindiği gibi gençleri, çocukları, bilgisayar başından, internetten uzaklaştırmak için, eski oyunlarımızı oynayarak çok ufak ufak başladık. Fakat çok iştirakle beraber hemen hemen şu anda derneğimizde 110-115 kişi civarında üyemiz var. Her gün artıyoruz. Eski fotoğraflarımıza bakıyoruz. Eski fotoğraflarda bu bandoda elit takımlarında, folklorda çalışan arkadaşları bir araya topluyoruz severek de geliyorlar. Birbirimize destek vererek bir oluşum yapmaya çalışıyoruz.” dedi.