Mhp Kozcağız Teşkilat Binası Hizmete Açıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kozcağız Teşkilat binası dualar eşliğinde hizmete açıldı.

Mhp Kozcağız Teşkilat Binası Hizmete Açıldı
Kozcağız Mustafa Kemal Paşa Caddesi’nde hizmet açılan yeni parti binasının açılış töreninde Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fırıncıoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Taner Çetin, İl Özel İdare Genel Meclisi Üyesi Aynur Yıldırım, MHP İl Başkanı Sezai Bilgin, İl Başkan Yardımcısı Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Avni Kabasakal, MHP Kozcağız Belde Başkanı Savaş Buyurman, Kadın Kolları Başkanı Nuran Akmaz, Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, İl ve Belde yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş hazır bulundu.

Açılış öncesinde bir konuşma yapan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın yaptığı konuşmada yeni parti binasının Kozcağız’a ve tüm teşkilat üyelerine hayırlı uğurlu olmasını diledi. MHP İl Başkanı Sezai Bilgin ise, Kozcağız’ın kan kaybetmeye devam ettiğini vurguladığı konuşmasında burası belde olduğu için Yüksekokul Fakülte binası yapılamıyor, bunların aşılması lazım dedi.

Okunan duaların ardından eski belde başkanları ile birlikte açılış kurdelesini kesen Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın partinin toplantı salonunda teşkilat yöneticileri ve üyelerle sohbet ederek belediye çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi.

Daha sonra Bartın Belediye Başkanı Cemal akın ve MHP yönetimi kozcağız esnafını ziyaret etti .
Kaynak: İHA