Merhum Alparslan Türkeş İçin Lokma Döküldü

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Saruhanlı İlçe Başkanlığı, MHP’nin kurucu genel başkanı merhum Alparslan Türkeş’in vefatının 16. yılı dolayısıyla lokma döktürdü.

Merhum Alparslan Türkeş İçin Lokma Döküldü
Parti binası önünde düzenlenen lokma hayrına MHP İlçe Başkanı Adnan Kesici, İl Genel Meclisi üyesi Mesut Kesici, parti yöneticileri ve MHP’li belde belediye başkanları katıldı.

Programda, davetlilere ve alışveriş yapmak için Salı Pazarı'na gelen vatandaşlara lokma dağıtıldı. Ayrıca merhum Alparslan Türkeş ve ülkücü şehitler için dualar okundu. MHP İlçe Başkanı Kesici, burada yaptığı konuşmada, vefatının 16. yılında Alparslan Türkeş’i rahmet, minnet ve şükranla andıklarını kaydetti.

Kesici şunları söyledi: “Tarihe biçim ve yön veren her büyük milletin ruhlu, ağır çileli öncü liderleri vardır. Bu önderler, milletin yaşama ve gelişme idaresine güç veren, milli potansiyelin harekete dönüşümünü sağlayan sarsılmaz liderdir. Biz liderimiz Alparslan Türkeş’in bize bıraktığı kutsal davamızı son nefesimize kadar yaşatacağız. Başbuğumuzun fikirlerini ve mücadelesini asla unutmayacak ve unutturmayacağız.” Bu arada CHP İlçe Başkanı Muharrem Ekici, CHP’li İl Genel Meclisi üyesi Şaban Bitirgeç, Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur ve ADD İlçe Başkanı Kazım Güler de programda yer aldı .
Kaynak: İHA