Chp İl ve İlçe Kadın Kolları Toplantısı

Cumhuriyet Halk Partisi il ve ilçe kadın kolları toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda konuşan İl Kadın Kolları Başkanı Füsun Çetin, yerel yönetimlerde söz sahibi olabilmek adına CHP'ye gönül vermiş kadınların canla başla çalıştıklarını söyledi.

Giderek büyüyen bir aile olduklarını ve çalışmalara devam ettiklerini belirten Çetin, "Hep birlikte mücadelemizi devam ettirerek, ülkemizin, memleketimizin geleceği için Cumhuriyet Halk Partisi, kadınlarla iktidara yürüyecek" dedi.

CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş de kadınların iktidarı kuracaklarını ifade ederek, "CHP'nin Sakarya'da kalbi varsa onlar da kadınlardır. Her zaman söylüyorum, erkeklerin önüne geçeceksiniz. Bunu inşallah önümüzdeki yerel seçimlerde başlatacaksınız. Kadın Kolları dediğimiz zaman, anamızı, bacımızı, kardeşimizi, eşimizi temsil ediyorsunuz. Evimizin direği, partimizin de kalbi sizsiniz. Bunu gönlümden söylüyorum. Önümüzdeki yerel seçimlerde de ne kadar kadın başkan adayımız olduğunu göreceksiniz" şeklinde konuştu.

MYK Üyesi Esen Kutluata ise kadın kollarının uyguladığı "7 Ayda 7 Bölge" projesi hakkında bilgi verdi.

Kutluata, Kadın Kolları olarak 7 Ayda 7 Bölge projesini devam ettirdiklerini belirterek, projenin son etabının Sakarya'da düzenleneceğini kaydetti.

Muhabir: Uğur Subaşı

Yayıncı: Murat Paksoy
Kaynak: AA