Muşlulardan Sinop İş-kur Müdürü’ne Tebrik
Sinop İş-Kur İl Müdürü Mikail Gökarslan’ın yılın bürokratı seçilmesi Muşlular tarafından sevinçle karşılandı.

Sinop İş-Kur Müdürü Mikail Gökarslan’ın başarısı ile ilgili açıklamalarda bulunan Muş Belediye Başkanı Necmettin Dede, bu başarının Muşlu biri tarafından kazanılmasının memnuniyet verici olduğunu söyledi.
Gökarslan’ın Muş’ta da birçok başarıya imza attığını dile getiren Muş Belediye Başkanı Necmettin Dede, bundan sonraki çalışma hayatında da Gökarslan’a başarılar diledi.
Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (MTSO) Şihmus Sinecem ise, Mikail Gökarslan’ın Muş’ta başarılı çalışmalara imza attığını belirterek, “Müdürümüzün Muş’taki çalışmaları ilimizin ekonomisi ve istihdamı için çok önemliydi. Başarılı projeleriyle işsizliğin önüne geçmeye çalışmıştı. İlimizin ve daha doğrusu ülkemizin bu tür bürokratlara ihtiyacı var” dedi.
