Belediye Başkan Yardımcısı Başkur'a Ziyaret

Hızlı kravat bağlamakla tanınan ''jet kravatçı'' lakaplı Sebahattin Kara, Kırklareli Belediye Başkan Yardımcısı Ünal Başkur'u ziyaret etti.

Kara, ziyaretinde yaptığı konuşmada, 2 saniyede kravat bağladığını belirterek, 23. Kırklareli Karagöz Kültür Sanat ve Kakava Festivali'nde sahne almayı istediğini söyledi.

Başkur da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kara'yı festivalde misafir etmekten mutluluk duyacaklarını ifade etti.

-37. Turizm Haftası

Kırklareli'de 37. Turizm Haftası törenlerle kutlanıyor.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Çaltı, Kültür Merkezi Salonu'nda "Seramik ve Cam" sergisinin açılışında yaptığı konuşmada, turizmde aranan bütün olguların Kırklareli'de mevcut olduğunu söyledi.

Yerli ve yabancı turistleri Kırklareli'ye beklediklerini belirten Çaltı, ilin doğal güzelliklerinin görülmeye değer olduğunu ifade etti.

Konuşmaların ardından Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, Kırklareli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kemal Turan, Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ömer Lütfi Mor, Emniyet Müdürü Hüseyin Aktaş ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Çaltı, serginin açılışını gerçekleştirdi.

Program, yöresel kıyafet defilesiyle sona erdi.

Muhabir: Özgün Tiran / Hakan Şahin

Yayıncı: Nurhan Çorlu
Kaynak: AA