Bayburt Fem Ödünlendirdi

Bayburt Fem Dershanesi Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) 2013 sonuçlarına göre tüm puan türlerinde Bayburt il genelinde ilk ona giren tüm öğrencileri çıkararak on numaralı bir tablo oluşturdu.

Bayburt Fem Ödünlendirdi
Şair Zihni Kültür Merkezinde yapılan programa Bayburt il Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan milli eğitim şube müdürleri, örgenci velileri, öğretmen ve örgenciler katıldı program. Şifa Üniversitesi Öğretim Görevlisi, Uzman Psikolojik Danışman, Dr Fatih Kalkınç’ın motivasyon semineri ile devam etti.

Birincilik ödülü olarak tablet bilgisayarını milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan’ın elinden alan YGS sınavında tüm türlerde il birincisi olan İlknur Öz “Bayburt birincisi Türkiye 1176 oldum ygs ye hazırlanırken dershanedeki öğretmenlerimin çok katkısı oldu, eksik konuları görmemde yaptığı denemeler çok faydalı oldu, daha sonra rehber öğretmeninle hangi konuları çalışmama gerektiğini belirledik ben rehber öğretmenimin dediğini yaptım ve başardım” dedi.

Milli Eğitim Müdürü Doğan “YGS sonrası LYS öncesi bence zamanlaması çok uygun olan bu konferans seminer yapmanız isabet oldu. İlimiz Türkiye genelinde 20 sırayı çıkmasında çok büyük katkınız var değerli öğretmen arkadaşlarımıza ve örgencilerimize teşekkür ediyorum. Öğrencilerimiz maratonun son iki ayına girmiş durumda ve bizim misafirlerimiz, inşallah buradan ayrılışları güzel bir üniversite ,ile ilişkilendirilerek devam eder. Hayata tutunacakları güzel bir başlangıçları olur. LYS sınavında hepinize başarılar dilerim” Fem Dershanesi Müdürü Ertan Özcan “Başarımız tesadüf değil çok çalışmamızın ürünü. lys sınavına örencilerimizi bu tarz programlarla motive etmeye çalışıyoruz fatih hocam daha önce çalıştığım yerlerde programlar yaptı hepsinden çok büyük verimler aldık, inşallah bugün öğrencilerimiz aileleri ile üzerilerindeki baskıyı hafifletecek sistemli çalışmanın önemimi daha fazla anlayacakları bir program olacak “ dedi YGS sınavı sonunda ilk 10 giren örenciler tablet bilgisayar fotoğraf makinesi cep telefonu ve benzeri hediyeler verildi .
Kaynak: İHA