Başkan Tuna, Şehit Aileleri İle Bir Araya Geldi

İçel’in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Şehitler Haftası kapsamında şehit aileleri ile bir araya geldi.

Başkan Tuna, Şehit Aileleri İle Bir Araya Geldi
Başkan Tuna’nın eşi Aydan Tuna ile birlikte katıldığı programda, Şehit Taner Gönyeli Kışlası 2. Ulaştırma Birlik Komutanı Ulaştırma Albay İsmail Özdemir, belediye meclis üyeleri ve başkan yardımcıları da hazır bulundu. Kuran-ı Kerim okunması ve duanın ardından bir konuşma yapan Tuna, vatanı uğruna gözlerini kırpmadan canlarını feda etmiş şehitleri rahmet ve minnetle andıklarını kaydetti.

Toroslar Belediyesi olarak vatanı uğruna canlarını feda etmiş şehitlerin isimlerini yaptıkları tesislere verdiklerini ve ölümsüzleştirdiklerini belirten Tuna, “Şehitler unutuldukları zaman ölürler. Onlar bu topraklarda bizim rahat uyumamız için göğüslerini siper ederek genç yaşta kara toprağın bağrına verdiğimiz şehitlerimiz. Eğer şehitlerimizi unutursak vatanımız, bayrağımız ve şerefli değerlerimiz için canlarını feda edecek kimseyi bulamayız” dedi.

Tuna, konuşmasının ardından, Albay İsmail Özdemir ile birlikte şehit ailelerine birer Türk Bayrağı ve çeşitli hediyeler takdim etti .
Kaynak: İHA