Başkan Yıldırım’a MERYAP Yönetiminden Ziyaret
İçel’in merkez ilçe Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım, kentte afet riski altında olan binalar bulunduğunu belirterek, MERYAP’ın düzenleyeceği toplantının bu anlamda önemli olduğunu kaydetti.

Toplantıda afet riski altındaki binalar hakkında yerel yönetimlerle birlikte neler yapabileceğini ele alacaklarını ifade eden Ekinci, “Bugüne kadar Mezitli Belediye Başkanımız Uğur Yıldırım bizlerden desteğini esirgemedi, her zaman yanımızda oldu, kendisine bir kez daha teşekkür ediyoruz, toplantımıza bekliyoruz” dedi.
Başkan Yıldırım da yapılacak toplantı çok önemli olduğunu dile getirerek, kentin önemli sorunlarından birinin masaya yatırılacağını vurguladı. Sadece Mezitli’de değil, İçel’de afet riski altında olan binalar ve bölgeler olduğuna dikkat çeken Yıldırım, “Bu binaların üzerinde hassasiyetle durmamız gerekiyor. MERYAP önemli bir konuyu gündeme getirmiş. İnşallah 29 Mart’da kendileriyle birlikte olacağız, biz de afet riskine karşı alınacak önlemler hakkında kendilerine yardımcı olacağız. Faydalı bir toplantı olacağını düşünüyorum” diye konuştu .
