Polisin 11 Operasyonunda 606 Kilogram Esrar Ele Geçirildi

Adana Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yürütülen 11 operasyonda 606 kilogram esrar ele geçirildiği, 11 şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi.

Adana Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekiplerince, uyuşturucu madde ticareti yapanlara yönelik olarak 13-18 Mart tarihlerinde 11 operasyon yapıldığı belirtildi.

Operasyonlarda 11 şüphelinin gözaltına alındığı, bu kişilerin ev, araç ve gösterdikleri yerlerde kilogramlık poşetlerde ve kullanıma hazır vaziyette 606 kilogram esrar maddesi ele geçirildiği ifade edildi.

Uyuşturucuların ele geçirilmesiyle vatandaşların zehirlenmesinin engellendiği vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

''Teşkilatımız Adana halkının büyük desteğiyle zehir tacirlerine yönelik amansız mücadelesine devam etmekte olup, bu konuda vatandaşlarımızın teveccühünü kazanmanın haklı gururunu yaşamaktadır. Her türlü suç ve suçlu ile mücadelede olduğu gibi, uyuşturucu ticareti ve kaçakçılık olaylarında da vatandaşlarımızın desteği önemlidir. Aldığımız destekle halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak adına Emniyet Müdürlüğümüzce zehir tacirlerine yönelik operasyonlara kararlı bir şekilde devam edilirken, aynı anda zehrin pençesine düşmüş gençlerimizi bu illetten kurtarmak için sosyal projelerle destekleme çalışmalarına da özel önem verilmektedir.''

Muhabir: Ali Güreli

Yayıncı: Tevfik Işık
Kaynak: AA