Çay Meslek Yüksek Okulu Çiçek Açtı

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Çay Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri tarafından gerçekleştirilen "Çay MYO Çiçek Açıyor" projesi hayata geçirildi.

Çay Meslek Yüksek Okulu Çiçek Açtı
Çocuk Gelişimi Programı Öğretim Görevlileri Çiğdem Kaymaz ve Veysel Özkan’ın önderliğinde öğrencilerin başlattığı sosyal sorumluluk projesi tüm yüksekokul öğrencileri, personeli ve öğretim elemanlarının destekleriyle sosyal bir aktivite haline getirildi.

Ayrıca, proje kapsamında öğrenciler tarafından bir kampanya düzenlendi.

Çocuk gelişimi öğrencileri kampanyadan elde ettikleri gelirle 30 gül fidanı ile çeşitli mevsimlik çiçek aldı. Alınan çiçekler Çay İlçe Garnizon Komutan Vekili Kıdemli Başçavuş Hacı Veyis Atmaca, İlçe Emniyet Amiri Yunus Dinç, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Dursun Ali Öztürk, Yüksek Okul Müdürü Doç.Dr. Celal Demir ‘in katılımıyla okul içerisindeki refüjlere ve okul bahçesine dikildi. Rengarenk olan yerleşkede, organizasyon sonunda Yüksek Okul Müdürü Doç.Dr. Celal Demir tüm öğrencilerine bu hassasiyetleri ve organizasyon bütünlüğünden dolayı teşekkür ederek, “Çay Meslek Yüksekokulu yönetimi olarak sosyal aktivitelere her zaman destek vereceğiz” dedi.

Kaynak: İHA