Gediz İlçesinde, Daha Önce Çeşitli Eşyaları Çaldıkları Termal Tesise Yeniden Hırsızlık Amacıyla Girdiği İleri Sürülen 3 Kişi, Gözaltına Alındı

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, daha önce çeşitli eşyaları çaldıkları termal tesise hırsızlık amacıyla yeniden girdiği iddia edilen 3 kişi gözaltına alındı.

İlçe merkezine 2 kilometre uzaklıktaki Ilıca Kaplıcası'nda bulunan termal tesise hırsızlık amacıyla giren kardeşler T.Ç. ve M.Ç. , jandarma ekiplerini fark ederek çaldıkları eşyaları bırakıp kaçtı. Şüpheliler, kısa süren kovalamaca sonucu yakalandı.

Jandarma tarafından sorgulanan T.Ç. ve M.Ç. kardeşler, aynı tesisten daha önce dayıları M.K. ile hırsızlık yaptıklarını itiraf etti. Ekipler bunun üzerine M.K'yi de gözaltına alarak, Gediz Jandarma Komutanlığı'na getirdi.

Bu kişilerin evlerinde yapılan aramada bulunan ve tesisten çaldıkları belirlenen plazma televizyon, kaynak makinesi, bilgisayar, uydu cihazı, ağaç kesme motoru, müzik seti ile ses sistemi, tesis yetkililerine teslim edildi.

İşlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen T.Ç, M.Ç. ve M.K, Denetimli Serbestlik Yasası gereğince mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

Muhabir: Mehmet Altıntaş / Sedat Gök

Yayıncı: Mürsel Çetin
Kaynak: AA