33 Yaşında Kalbine Yenik Düştü

Gümüşhane’de ki Doğan Çağrı Merkezinde çalışan 33 yaşındaki Alper Kalkan, literatürde tip 3 aort diseksiyonu olarak bilinen aort yırtılması sonucu hayata gözlerini yumdu.

33 Yaşında Kalbine Yenik Düştü
Aslen Köse’li olan, renkli kişiliği ile çevresinde de oldukça sevilen Kalkan, geçtiğimiz gün işyerinde çalışırken fenalaşınca Gümüşhane Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada bir süre müşahede altında tutulan Kalkan, daha Sonra Trabzon Ahi Evren Göğüs, Kalp, Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Ahi Evren hastanesinde konusunda uzman hekimler tarafından yaklaşık 9 saat boyunca ameliyat edilen Kalkan, tüm müdahalelere rağmen ardında 1 yaşındaki çocuğunu da bırakarak hayatını kaybetti.

İkindi namazına müteakip Köse Cumhuriyet Meydanında İlçe Müftüsü Hayrullah Balta tarafından kıldırılan cenaze namazında sevenleri tarafından Son yolculuğuna uğurlanan Kalkan, Merkez Mezarlığında ki aile kabristanında toprağa verildi.

KREDİ KARTI MI TETİKLEDİ! Önceki yıllarda yine aynı rahatsızlık sebebi ile ameliyat olan Kalkan’ın ailesi ise yıllardır sorun yaşamayan ve sürekli kontrole giden 33 yaşındaki Kalkan’ın rahatsızlığını tetikleyen unsurun kendisine ait kredi kartından internet üzerinden bilgisi dışında yapılan 500 dolarlık alışverişin olduğunu öne sürdü.

Aile bireyleri, eşi ve bir yaşındaki kız çocuğu ile mutlu bir yaşam süren Kalkan’ın kredi kartına gelen bu meblağ karşısında banka düzeyinde gerekli girişimleri yaptığını, bu olayın kalbin sol karıncığından çıkarak tüm vücuda kırmızı kan dağıtan en büyük atardamar olan aortun yırtılmasına vesile olduğunu ifade etti.

Öte yandan Kalkan’ın cenaze töreninin ardından mezarına gelen eşinin bebeklerine ait emziği mezarın başına asması ise mezarlıkta bulunanların gözyaşına boğulmasına neden oldu .
Kaynak: İHA