Nazlı Ilıcak Ankaralı'ları çılgına çevirecek

Enver Aysever'in sorularını yanıtlayan Nazlı Ilıcak, canlı yayında Demet Akalın'ın Diyarbakırlılar için yaptığı gafın bir benzerini yaptı.

Nazlı Ilıcak Ankaralı'ları çılgına çevirecek
Dünyaya gözlerini açtığı başkent Ankara için “Külüstür vilayet” yorumunu yapan Nazlı Ilıcak, sosyal paylaşım sitelerinde de infial yarattı.

CNN Türk ekranlarında Aykırı Sorular'a konuk olan Sabah yazarı Nazlı Ilıcak Enver Aysever'in sorularını yanıtladı. Gündemi yorumlayan Ilıcak, siyasete girip girmeyeceği konusundaki sorulara yanıt verirken Ankaralıları kızdıracak bir gaf yaptı.

ANKARA 'KÜLÜSTÜR VİLAYET '

Tayyip Erdoğan sonrası belki siyasete dönebileceğini söyleyen Ilıcak “Eğer Erdoğan sonrası büyük bir karışıklık çıkarsa, bir hizmetim olursa siyasete girerim. Ben zaten siyaset yaptım, benim ne amacım olabilir ki; Ankara gibi bir külüstür vilayette oturmaktan.” dedi.

ANKARA, İSTANBUL'UN ELİNE SU DÖKEMEZ

Gafını düzeltmeye çalışan Nazlı Ilıcak “İstanbul 'la mukayese edildiğinde söylüyorum. Kusura bakmasın Ankaralılar. Ben bunu latife olarak söyledim. Ankara başkent ama İstanbul 'unda eline su dökemez” diye konuştu.

DOĞDUĞU YERİ UNUTTU
Nazlı Ilıcak, 1944 yılında Ankara'da doğmuş, ilk eğitiminde TED Ankara Koleji'nde görmüştü.

BEYAZ GAZETE