Gönüllerince Eğlenmek İsteyenler Eynal Kaplıcaları Restorana Koşuyor

Akşamları canlı müzik eşliğinde birbirinden lezzetli yemeklerin servis edildiği Kütahya’nın Simav ilçesinde belediyenin işlettiği Eynal Kaplıcalarındaki Restoran’ın ünü ilçe sınırlarını aştı.

Gönüllerince Eğlenmek İsteyenler Eynal Kaplıcaları Restorana Koşuyor
Aynı anda 250 kişinin yararlanabildiği restorandan kaplıca müşterilerinin yanı sıra yerli halkında yararlanabildiğini ifade eden Restoranın şefi Şahin Baybük, restoranın Son günlerde özel gün gecelerinde kendi aralarında eğlenmek isteyen kadınların akınına uğradığını bildirdi.

Kaplıca restoranın en Son müşterilerinin Bursa ve Antalya’dan gelen 250 kişilik kadın gurubu olduğuna vurgu yapan Baybuk, seçkin misafirlerine en iyi bir şekilde hizmet verebilmek için çok büyük çaba sarf ettiklerini bildirdi.

Konukların restoranda yerel sanatçılar eşliğinde gönüllerince eğlenebildiğine vurgu yapan Baybük, “Restoranımızda hem Türk usulü hem de Simav’ın yöresel yemeklerini çıkarıyoruz. Emsallerine çok ucuza servis ediyoruz. Simav’ın turizmine katkı amacıyla yerel sanatçılarımızda bize destek veriyorlar. Son birkaç aydır Restoranımızda akşamları yer bulmak bir hayli güç oluyor. Rezervasyon yaptırmayanlara yer bulamamanın sıkıntısını yaşıyoruz” dedi.

Kaynak: İHA