Başkan Keskin, Köylerde Büyükşehir'i Anlatıyor

Geçtiğimiz yıl yürürlüğe giren Büyükşehir Yasası’nın 6 Aralık 2012 tarihinde resmi gazetede yayınlanmasından sonra hazırlıklarını sürdüren Ödemiş Belediyesi, köylerde bilgilendirme çalışmaları yapıyor.

Başkan Keskin, Köylerde Büyükşehir'i Anlatıyor
Geçtiğimiz günlerde yeni yasa ile ilgili mahalle ve köy muhtarlarını bilgilendiren Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, köylerdeki vatandaşları bilgilendirmek üzere ziyaretlere başladı.

Belediye meclis üyeleri ile birlikte Kazanlı ve Balabanlı köyünü ziyaret eden başkan Keskin, köylülerin yeni yasayla ilgili sorularını yanıtladı.

Konuşmasında köy-kent kardeşliğini vurgulayan Keskin, “Bundan böyle hepimiz Ödemişliyiz. Ödemiş merkeze yapılan hizmetleri, köy ve beldelerde de titizlikle sürdüreceğiz. Ödemiş’teki tüm mahallere eşit hizmet etmek amacıyla, ‘Çevreden Merkeze’ ilkesiyle yürüttüğümüz çalışmaları köylerde de yapacağız. Bahçe yollarının asfaltlanması, bahçe köprülerinin yapılması, köy içinde yeşil alan ve park oluşturulması gibi konulara önem vererek, hem köy ekonomisine katkı sağlayacak, hem de köylerimizin ihtiyaçlarına cevap vereceğiz” dedi.

Köy ziyaretlerine önümüzdeki günlerde devam edecek olan Keskin, toplantıları belediye meclis üyelerinin yanı sıra belediye daire müdürlerinin de katılımıyla yapacak .
Kaynak: İHA