Taraftarlar Adıyamanspor'a Destek İstedi

Adıyaman Vefa 1946 Taraftarlar Derneği ile Adıyaman 02 Cendere taraftar grubu, Adıyamanspor’a destek toplamak için bir araya geldi.

Taraftarlar Adıyamanspor'a Destek İstedi
Adıyamanspor'a destek toplamak için bir araya geldiklerini belirten 02 Cendere Taraftarlar Grubu Başkanı Sadık Doğan, "Vefa 1946 Taraftarlar Derneği Başkanı ve 02 Cendere Grubu birleşerek buraya geldik. Biz, Adıyamanspor Kulüp Başkanımız Hüseyin Koç'a da destek için geldik. Çünkü büyük bir sorumluluğun altına girmiştir kendisi. Protokol üyeleri destek verecekleri sözü vermelerine rağmen, bugün o desteği çekmeleri ve bu desteği vermemeleri nedeniyle bundan dolayı da tribünde 'sahipsiz memleket' diye bağırdık. Yıllardır böyle bağırıyoruz. Adıyamanspor; Adıyaman’ın namusudur, tek takımıdır. Yani buradaki arkadaşlarımız bu saatte burada bulunuyorlarsa, bu kadar üzüntülüysek, yani büyüklerden Adıyaman'a sahip çıkılmasını istiyoruz. Sahip çıkılmadığı takdirde gereken yerlere başvurarak ya da başkanımızla birlikte gideceğimiz yerleri de biliyoruz. Biz, Başkanımız Hüseyin Koç’un her zaman yanındayız. Herkesten takıma destek vermelerini bekliyoruz" diye konuştu.

Daha sonra konuşan Adıyaman Vefa 1946 Taraftarlar Derneği Başkanı Okan Kılavuz ise, "Öncelikle tüm taraftarlara teşekkür ediyorum. Bu saatte başkanımızın yanında olduğumuzu göstermek için buradayız. Başkanımız Adıyamanspor’a tek başına destek oluyor. Bu yönetim kulübü devraldığı zaman, protokol üyelerinin hepsi destek olma sözü vermişlerdi. Biz Adıyaman halkı olarak bu sözlerin neler olduğunu biliyoruz. Ne yazık ki verilen sözler tutulmadı. Takım ve başkan hep yalnız kalıyor. Biz 10 bin kişilik taraftar grubu Adıyamanspor’a destek veriyoruz. Tek sesle Adıyamanspor için haykırıyoruz. Adıyaman’ın tek sosyal aktivitesi spor ve tek profesyonel takımımız da Adıyamanspor’dur. Tek eğlencemiz var, 15 günde bir Adıyamanspor maçını izlemek. Sadece 90 dakika. Bunu da elimizden almak istiyorlar. Biz bunu bırakmayacağız. Bu takım düşmeyecek. Taraftar olarak inanıyoruz. Takımımızın yanında olduğumuzu gösteriyoruz. Buradan yetkililere sesleniyoruz. Verdiğiniz sözü tutun. Sahipsiz kalmasın bu memleket. Bugün tribünde Cendere grubu ve Vefa grubu olarak 90 dakika 'sahipsiz memleket' diye bağırdık. Peki, neden maçı izlemeyip de bu şekilde bağırdık? Sahip çıkılmadığı ve destek verilmediği için. Verdiğiniz sözleri tutmanızı istiyoruz. Adıyaman'a sahip çıkmanızı istiyoruz" dedi.

Kaynak: İHA