Sosyal Paylaşım Sitesinde Örgütlenen Grup Kahvaltıda Buluştu

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinde kurulan, "Bandırma he diyor" isimli grup üyeleri kahvaltıda bir araya geldi.

Sosyal Paylaşım Sitesinde Örgütlenen Grup Kahvaltıda Buluştu
Sosyal paylaşım sitesinde "Bandırma Ne Diyor?" adlı facebook grubunun yapılan kahvaltılı buluşmasında vatandaşlar oluşturulan serbest kürsüde sorunlarını konuştular. Bandırma’da kurulan ve kısa adı BANEDİ olan Bandırma Ne Diyor? adlı gnup, Bandırma halkına kendini tanıtmak için hafta sonu kahvaltılı bir toplantı düzenledi.

Kurucuları Ercan Akyazar ve Aydın Akbal organizasyona katılan konuklarla tek tek ilgilenirlerken, yaptıkları açıklamada, “Tamamen Bandırma halkının duygu ve düşünceleri çerçevesinde elektronik ortamda geliştirilen hareketin bilboardlardan duyurulması sonrası daha da ilgi arttı. Yapılan çalışmalarla vatandaşların talepleri iktidar ve yerel yönetimlere iletilecektir “dediler.

Sivil toplum örgütleri ve siyasi parti temsilcileri ile vatandaşların katıldığı toplantı sosyal medya yöneticileri ile soru cevap şeklinde devam etti. Burada vatandaşlara seslenen Ercan Akyazar tüm özgür benliğimizle Bandırma’nın sorunları konusunda teknolojiyi kullanarak bizlere ulaşın çağrısında bulundu .
Kaynak: İHA