Burhaniye’de 2012 Yılı Çiğ Süt Destekleme Listeleri Askıda

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Tarımsal Desteklemelere ilişkin 07.05.2012 tarihli ve 2012/3106 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile 15.06.2012 tarihli ve 2012/49 sayılı Hayvancılık Desteklemeleri Hakkında Uygulama Esasları Tebliği Hükümleri Uyarınca 2012 yılı Ekim-Kasım-Aralık dönemine ait Çiğ Süt Destekleme Listeleri askıda çıktı.

Burhaniye’de 2012 Yılı Çiğ Süt Destekleme Listeleri Askıda
Ödemelerinin yapılabilmesi için bu döneme ait icmal-2 listelerinin 1 Mart tarihine kadar askıda kalacağını anlatan Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Dursun Okur, üreticilerin listeleri incelemelerini istedi.

Askı süresince herhangi bir itiraz olmazsa, kamu aleyhine olan haller hariç, icmaldeki bilgiler doğru kabul edileceğini bildiren Müdür Dursun Okur, “Daha sonra yapılacak itirazlar değerlendirmeye alınmaz ve herhangi bir hak doğurmaz. Çiğ Süt Desteklemelerine ait Ekim-Kasım-Aralık dönemlerine ait icmal-2 lerin askıda kalma zarfında maddi hatalara ilişkin olarak yapılan yazılı itirazlar Burhaniye İlçe Gıda,Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne yapılacak olup, yapılan itirazlar askı süresinden sonraki 5 gün boyunca değerlendirilip sonuçlandırılacaktır. İtiraz süresi bitiminden sonra yapılacak itirazlar dikkate alınmayacaktır. Üreticilerimize ilanen duyurulur” dedi.

Kaynak: İHA