Ankara ve İstanbul’daki Trabzon Günleri Sona Erdi

Ankara ve İstanbul’da 21-22-23 ve 24 Şubat tarihleri arasında yapılan Trabzon Günleri Etkinlikleri sona erdi.4 gün boyunca iki şehirde yaşayan Trabzonlular memleket özlemlerini dindirdi. Her iki şehirdeki etkinliklere vatandaşların yoğun ilgisi dikkat çekti.

Ankara ve İstanbul’daki Trabzon Günleri Sona Erdi
İstanbul ve Ankara’daki etkinlerin ikisinde de stant açan Trabzon Belediyesi, Trabzon’un havasını hemşerileri ile buluşturdu. Trabzon Belediyesi Ankara ve İstanbul’daki etkinlikle 15 biner tane hizmet dergisi, Trabzon Tanıtım Kitabı, ‘Trabzon Değişimi Yaşıyor’ broşürü, Trabzon’un tanıtım CD’si , hizmet CD’si ile hediyelik anahtarlık dağıtımı yaptı. Standa gelip oturan vatandaşlara da ikram yapıldı.

Trabzon Belediyesi’nin Ankara ve Trabzon’daki stantları vatandaşların yanı sıra protokol mensupları ve iktidar ve muhalefet partilerinin siyasetçileri tarafından da ziyaret edildi. Zaman zaman çalınan müziğin eşliğinde Trabzonlular Feshane’de horon şov yaptılar. Horon oynamayanlar ise oynayanları izleyerek tempo tuttu.

Yoğun programları arasında Ankara ve İstanbul’daki Trabzon Günleri Etkinlikleri arasında mekik dokuyan Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Trabzon’un isminin bu tür etkinliklerle duyurulması çok önemli. Trabzon’un gücü hem Ankara hem de İstanbul’daki etkinliklerde net olarak görüldü.

Böylesi bir katılımın olması Trabzon’un gücünün ve nüfuzunun ne kadar fazla olduğunu ortaya koyuyor. Katkı koyan herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki yıllarda daha güzel organizasyonları Trabzon’un dinamikleri ile birlikte uygulamaya koyacağız” dedi.

Kaynak: İHA