Menzilahir Mahallesi'nde Ağız ve Diş Sağlığı Eğitimi Düzenlendi

Edirne Sağlık Müdürlüğü'nce Menzilahir Mahallesi'nde ağız ve diş sağlığı eğitimi düzenlendi.

İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, ''Sağlıklı dişler, beyaz gülüşler'' projesi kapsamında, Edirne Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ve Umurbey - Menzilahir Toplum Merkezi'nde ağız ve diş sağlığı eğitimi düzenlendiği belirtildi.

Açıklamada, toplum merkezi ile kahvehanede düzenlenen eğitimlerde, katılımcılara, diş eti hastalıkları, diş çürükleri, ağız ve diş bakımı ve doğru diş fırçalama yöntemleri konusunda eğitim verildiği, eğitime katılanlara diş fırçası ve diş macunu dağıtıldığı kaydedildi.

-AK Parti'de gençlik kollarında görev değişiklikleri-

AK Parti'nin Keşan, Havsa, Enez ve Lalapaşa gençlik kolları başkanları değişti.

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Hakan Çalışkan, yaptığı yazılı açıklamada, Keşan, Havsa, Enez ve Lalapaşa gençlik kolları başkanlıklarına yeni atamalar yapıldığını belirtti.

Partinin vizyonuna ve misyonuna uygun ilçe gençlik kolları başkanlarını belirlediklerini aktaran Çalışkan, şunları kaydetti:

''Keşan Gençlik Kolları Başkanlığı'na Hasan Sevin, Havsa Gençlik Kolları Başkanlığı'na Gürsel Dertli, Enez Gençlik Kolları Başkanlığı'na İsmail Derin ve Lalapaşa Gençlik Kolları Başkanlığı'na Melih Avcu atanmıştır.

Daha önce görev yapan arkadaşlarımıza çalışmaları için teşekkür ediyor, yeni atanan arkadaşlarımızın yerel seçimler öncesinde ilçelerinde güzel işlere imza atacaklarına inanıyorum.''

Muhabir: Gökhan Balcı / Salih Baran

Yayıncı: Nurettin Coşkun
Kaynak: AA