Acer: '2. Otlatma Planları 23 Mart'ta İlan Edilecek'
İçel Orman Bölge Müdürü Abdurrahman Acer, 23 Mart 2013 Cumartesi günü saat 14.00'de açık alanda yapılacak bir törenle 2. Otlatma Planlarının ilan edileceğini söyledi.

Acer, 23 Mart 2013 Cumartesi günü saat 14.00'de açık alanda yapılacak bir törenle 2. Otlatma Planlarının ilan edileceğini kaydetti.
Başkan Mehmet Akdoğan ise bu ziyaretin otlatma planları ile ilgili teşekkür ziyareti olduğunu söyledi.
Akdoğan, "Hayvancılıkla uğraşan Yörüklerimizin yıllarca sıkıntı çektiği ve devlet ile halkın karşı karşıya geldiği bir konu. Bu konu Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın çalışmaları ve çıkarmış olduğu otlatma yönetmeliğiyle çözülmüş oldu. Bundan dolayı Bölge Müdürümüzün şahsında Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Orman Genel Müdürümüz Sayın İbrahim Çiftçi’ ye ve emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Ayrıca hayvanlarımızı otlattığımız meralarda yapmış olduğunuz ıslah çalışmaları bizleri Son derece memnun etti. Bunun için de teşekkürlerimizi arz ederiz” diye konuştu.
