Ümraniyeliler, Sevgililer Günü’nde Grup 84 Konseri İle Coştu

Ümraniyeliler, Sevgililer Günü’nü Grup 84 ile kutladı.

Sevenlerine Unutulmaz bir akşam yaşatan Grup 84, herkese aşk dolu bir yıl temennisinde bulundu. Ümraniye Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü sebebiyle “Bizim Aşkımız Çalışma Aşkıdır” prensibinden yola çıkarak Grup 84 konseri düzenledi.

Gecede sahne alan Grup 84, seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarıyla Ümraniyelilere Unutulmaz bir sevgililer günü yaşattı. Ümraniye yeni meydanı dolduran vatandaşlar, mutlu bir sevgililer günü akşamı yaşamak için sevgilileriyle birlikte dans edip şarkılara eşlik etti. Bu sahneyi gören Grup 84 vokalistti Tuna Velibaşoğlu, herkesin aşk dolu bir yıl geçirmesi temennisinde bulundu.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın katıldığı programda Grup 84, performansıyla dinleyicilerden büyük beğeni topladı. Gruba ulaşmak isteyen 84 hayranları, zaman zaman izdihamın yaşanmasına da sebep oldu. Grup, müzik piyasasında büyük çıkış yapan ve hayranlarının unutamayacağı “Ölürüm Hasretinle” şarkısıyla konseri bitirdi.

Konseri dinlemeye gelen sevgililer ise, özel günde Ümraniye Belediyesi'nin Grup 84'ü düşünüp Ümraniyelilerle buluşturmasından dolayı çok memnun olduklarını dile getirdi .
Kaynak: İHA