BBP lideri Destici: Ak Parti'den teklif almadık

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, canlı yayında "Ermenilerden özür diler misiniz?" sorusuna yanıt verdi.

BBP lideri Destici: Ak Parti'den teklif almadık
CNN Türk'te Enver Aysever'in sunduğu Aykırı Sorular programına konuk olan Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici gündeme dair çarpıcı açıklamalar yaptı.
Hrant Dink cinayetiyle BBP 'nin ilişkilendirilmek istendiğine dikkat çeken Destici, Dink 'in katili Ogün Samast 'ın BBP 'yle ilgili olmadığını söyledi. Enver Aysever 'in “Türkiye 'nin bir Ermenisinden, Rakel Dink 'ten özür diler misiniz?” sorusuna ise Destici şu sözlerle yanıt verdi:

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ


TÜM ERMENİLERDEN ÖZÜR DİLERİM
Bir haksızlık yapıldıysa sadece Ermenilerden değil, tüm Türkiye 'den özür dileriz. Hrant Dink ırkçı bir cinayete kurban gitmemiştir. Hrant Dink Türkiye 'yi karıştırmak isteyenlerin bir tezgahı sonucu öldürüldü. Bunun sonuçlandırılmasını en çok biz istiyoruz. Bu olayın bir mağduru da BBP ve bizim camiamızdır.

AK PARTİ'DEN TEKLİF ALMADIK

AK Parti'den muhafazakar partiler gibi teklif alıp almadıkları sorusuna ise Destici 'Resmi teklif gelmedi, ancak söylemler oldu. Ancak biz çizgimiz üzerinde yürümekte kararlıyız. 'sözleriyle yanıt verirken 'AK Pati'ye mi yakınsınız, MHP'ye mi? ' sorusuna ise, 'Biz AK Parti'den daha önce kurulduk. Bir benzerlik varsa onlar bize benziyordur ' şeklinde yanıt verdi.

BEYAZ GAZETE