'Eğitim değerlendirme toplantıları vizyon ve misyonu artırıyor'

TED Malatya Koleji Müdürü Nurettin Akarsu, eğitim değerlendirme toplantılarının önemli olduğunu bildirip, bu tür toplantılarının eğitimcinin vizyon ve misyonunu arttırmada önemli olduğunu vurguladı.

'Eğitim değerlendirme toplantıları vizyon ve misyonu artırıyor'
Akarsu yaptığı açıklamada, “TED Okulları müdürleri arasında iletişim ve işbirliğini güçlendirmek amacıyla yılda iki kez düzenlenen TED Okulları Müdürler Toplantıları’nın 11’incisi 3 gün TED İçel Koleji’nin ev sahipliğinde İçel’de gerçekleştirilmiştir. 25 TED Okulu’nda görev yapan 39 okul müdürünün katılımıyla gerçekleşen toplantıda, TED Genel Merkezi’nin ve TED Okulları’nın 2012-2013 ders yılı birinci dönem çalışmaları değerlendirilmiş, ikinci dönem ile ilgili ortak stratejiler görüşülmüştür. Zafer Erkoç’tan ‘Yetkinlik Bazlı Mülakat Teknikleri’ ve Dr. Özgür Bolat’tan ‘Öğrenme Liderliği’ konularında eğitim alan okul müdürleri, ayrıca TED İçel Koleji’ne bir ziyaret gerçekleştirmiştir” ifadelerini kullandı.

Bu arada, TED Malatya Koleji’nin 16-17 Şubat tarihlerinde Malatya Park AVM’de düzenleyeceği 10. Geleneksel Bilgim Şenliği’ne, ilgililer davet edildi .
Kaynak: İHA