Bartın Belediye Başkanı Akın'a, Yılın Belediye Başkanı Plaketi

Tüm Karadeniz İlleri Kültür Turizm Eğitim Derneğince (TÜMKARDER), Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın'a yılın belediye başkanı plaketi takdim edildi.

TÜMKARDER Genel Başkanı Osman Işık, Akın'ı ziyaretinde yaptığı konuşmada, derneklerince her yıl Karadeniz'e kıyısı olan 18 il arasında yardımlaşma, dayanışma, eğitim, kültür ve sanat alanlarında etkili çalışmalar yapan illeri ödüllendirdiklerini söyledi.

Derneklerinin yönetim kurulu, üyeleri ve il temsilcilikleri tarafından yılın bürokratı, valisi, milletvekili, belediye başkanı, rektörü, kaymakamı, sivil toplum örgütü ve iş adamını da belirlediklerini ifade eden Işık, şöyle konuştu:
"Söz konusu çalışmayı, başarılı kişi, kurum ve kuruluşları teşvik etmek amacıyla yapıyoruz. Bartın Belediyesi de hayata geçirdiği eğitim, kültür, sanat, turizm, eğitim, dayanışma ve yardımlaşma gibi alanlardaki projeleriyle Karadeniz'de adından çok söz edilen bir kent haline gelmiştir. Bu kapsamda yerel yönetimde başarılı çalışmalara imza atan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, yılın belediye başkanı seçilmiştir. Kendisine bu ziyaretimizle plaketini takdim ediyoruz."
Akın da kendisi için en büyük mutluluğun verilen hizmetlerle halkın memnuniyetinin sağlanması olduğunu belirterek, Işık ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.
Kaynak: AA