Başbakan Erdoğan'ın Uzunköprü Mitingi Sonrası Satranç İzdihamı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Uzunköprü mitingi sonrası eşi Emine Erdoğan ile birlikte vatandaşlara satranç takımı dağıttı.

Başbakan Erdoğan'ın Uzunköprü Mitingi Sonrası Satranç İzdihamı
Satranç takımlarını kapmaya çalışan vatandaşlar ise izdihama neden oldu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Trakya gezisi kapsamında Edirne’nin Uzunköprü ilçesine geldi. Burada halka hitap eden Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ve bakanlarla birlikte kurdele keserek toplu açılışı gerçekleştirdi. Daha sonra Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte vatandaşlara satranç takımı dağıttı.

Vatandaşların satranç takımlarını kapmaya çalışması izdihama neden oldu. Bu esnada erkeklerin bayanların olduğu bölümü girmesi sonucu izdiham büyürken, yaşanan arbede sonucu bazı bayan vatandaşlar çığlık atmaya başladı.

Çocuklu bir bayan ise “Çocuğum eziliyor” diyerek miting alanından çıkmak istedi. Küçük çocuklar korumaların yardımıyla alan dışına çıkartılarak ezilmekten son anda kurtuldu. Arbedenin durmaması üzerine miting alanına giren korumalar, arbedeyi durdurmak için vatandaşları engelledi. Küçük çocuklar gözyaşlarına hakim olamazken, miting alanında fenalık geçiren yaşlı bir kadın ise sağlık ekipleri tarafından ambulansa götürüldü. Daha sonra başbakanlık otobüsüne binen Erdoğan, Uzunköprü’den ayrıldı.
Kaynak: İHA